Uuendatud
GALERII | SÖÖ SILMADEGA: vaata, kui kaunilt maailma tipptasemel kokad Bocuse d’Ori toitu oskavad serveerida!
Võistluse kaheks kohustuslikuks tooraineks on esimese käigu puhul angersäga ja teisel Eesti vutt.
Eesti esindaja ehk Artur Kazartski esimene võistlustöö ehk angersäga koosnes järgnevatest elementidest:
Suitsutatud angersäga krõbeda leiva ja misoemulsiooniga
Sinimerekarbi ja kuivatatud austrite kaste merevetika ja peterselliga
Pošeeritud seller marmoreeritud munakollase ja konserveeritud sidruniga
Porrulauk Eesti juustu, ürtide ja marineeritud karulauguõitega
Eesti äädika ja mädarõikaga marineeritud kurk
Peatoorainest, Eesti vutist valmistatud võistlustöö kandikul koosnes järgmistest elementidest:
Krõbeda nahaga röstitud vutt, mis on täidetud vutimaksa ja foie gras’ga
Hautatud vutikoib, mis on täidetud vutisüdame ja konserveeritud sidruniga
Ürtide ja kergelt suitsutatud munakollasega marmoreeritud vutimuna
Šampinjoni tourné, mis on täidetud mürkliraguu, marineeritud männi ja sügisese pirniga
Maapirn Kreeka pähklitega
Vaata Eesti ja teiste esimesel võistluspäeval ehk neljapäeval osalejate kaunist tööd galeriist!
Võitja, Norra esindaja tööd
Angersäga
Vutt
Serveering
Kommentaarid (0)