Kala valmistamineFoto: Robin Roots
Kui reisida ei saa, tuleb maailma maitsed endale koju kätte tuua. Palusime Tai köögist tuttava kalaroa Pla Sam Rodi valmistamist õpetada Tai restorani NOK NOK peakokal Khampan Pukdangpanil. Muide – see magushapus kastmes krõbe kala viib keele alla ka neil, keda kalaroad muidu külmaks jätavad!

Kui reisida ei saa, tuleb maailma maitsed endale koju kätte tuua. Palusime Tai köögist tuttava kalaroa Pla Sam Rodi valmistamist õpetada Tai restorani NOK NOK peakokal Khampan Pukdangpanil. Muide – see magushapus kastmes krõbe kala viib keele alla ka neil, keda kalaroad muidu külmaks jätavad!
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad ligipääsu Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Käsitöö, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo, Eesti Metsa, Kalale! Looduses ja Ristiku Ristsõnade tasulistele artiklitele. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)