Küpsetamata magustoidud

NÄDALA MAIUS | Kiivi-avokaadosmuuti kausiroana 

Tiina Lebane, 19. oktoober 2020 06:00
Kiivi-avokaadosmuuti kausiroanaFoto: Jaan Heinmaa
Maitsev, toitev, vitamiini- ja kiudainerikas ning väga kaunis – selline on smuutikauss, millega võid ja peadki ennast hellitama hommiku- või õhtusöögiks või vahepalaks.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad

  • 1 tk suurem avokaado
  • 2 tk suurem kiivi
  • 1 tk suurem banaan
  • 1 prk ananassitükid omas mahlas (200 g)
  • 1 tk laim
  • 4 peotäit värske spinat
  • 1 dl vesi või mandlipiim
  • 1 dl rukki- või kaerahelbed
  • 2 spl mesi
  • Peale müsli, marjad ja kiiviviilud

Valmistamine

1. Koori avokaado, üks kiivi ja banaan ning tükelda viljaliha mikserikannu. Lisa ananassikonserv koos vedelikuga, laimimahl ja kõik ülejäänud koostisained ning töötle ühtlaseks.

2. Jaga smuuti kahte kaussi, puista peale müslit ja värskeid marju. Koori ka teine kiivi, viiluta ja lisa kaussidesse. Naudi kohe!

Samal teemal

17.01.2021
JULGELT HAMBAD SISSE! Millist värvi avokaado kõlbab veel süüa?
09.10.2020
NÄDALA KOOK | Saiavorm croissantide ja ploomidega
02.10.2020
NÄDALA KOOK | Aprikoosi-hapukoorepirukas
25.09.2020
NÄDALA KOOK | Pannkoogirull karamelliste õunte ja vahukoorega