Kristjan Jõekalda ja Teet MargnaFoto: Robin Roots
Inimesed
9. oktoober 2020, 15:34

Kristjan Jõekalda avaldab põhjuse, miks ta ei kavatse elulooraamatut kirjutada

Eesti armastatuim telenägu Kristjan Jõekalda, kes on karjääri jooksul teinud kümneid saateid ja reisinud läbi suure hulga riikidest, tõdeb Star FMile antud intervjuus, et tema ei kavatse elulooraamatut välja anda

"Minu elu on olnud nii igav. Tegelikult olen ju kõik ära rääkinud saates juba. Ma plädisen seal juba palju," arvab möödunud kuul 49. sünnipäeva tähistanud telenägu.

Kui võiks arvata, erinevatel reisiseiklustel Teet Margnaga on jäänud palju lõbusaid seiku ka kaadri taha, väidab Jõekalda, et nii see pole. "Tegelt kõik mustus on sisse pandud ja see, kui kuskil kuju ees oleme ja räägime, et see püstitati aastal 1967, lõigatakse hoopis see välja," naerab Jõekalda, et nende saade koosnebki mustast materjalist.

Reisisaated on praegu koroona tõttu pausile pandud. "Meil on kohver põhimõtteliselt pakitud ja ootame, kuna ja kuhu minna saab. Iga päev tuleb uued uudised, kuhu üldse vastu võetakse, millised on rohelised tsoonid ja mida peab tegema, et riiki saada. Praegu on plaanitud, et süstime Eestis välja novembris, aga kuhu, seda ei tea," ütleb Jõekalda. 

Taas naaseb ekraanidele ka  "Kaks Kanget LIVE" ja Jõekalda tunnistab, et ka nende diivanile on tulnud külalisi, kes ei ole üldse rõõmsad selle üle, et nad seal rääkima peavad. "Tavaliselt on tusased just sellised staarid, kelle käest on palutud, et nad peaksid oma uut filmi või kontserti promoma," ütleb ta.