Foto: Naisteleht
Toiduuudised
17. oktoober 2020, 15:30

SAMM-SAMMULT | Värske pasta – see pole sugugi keeruline

Käsitöö-pasta kõlab küll hirmpeenelt, kuid tegelikult pole selle valmistamine sugugi keeruline. Pasta valmistamiseks kasuta kindlasti durum- ehk kõvanisujahu, mida müüakse suuremates poodides. Tavaline nisujahu on liiga pehme ja sellest valmistatud pasta muutub keetmisel halliks ja laguneb.

Käsitöö-pasta kõlab küll hirmpeenelt, kuid tegelikult pole selle valmistamine sugugi keeruline. Pasta valmistamiseks kasuta kindlasti durum- ehk kõvanisujahu, mida müüakse suuremates poodides. Tavaline nisujahu on liiga pehme ja sellest valmistatud pasta muutub keetmisel halliks ja laguneb.

Tee nii!

1. Vala jahu ringikujuliselt lauale. Tee kätega keskele süvend. Löö sinna lahti munad. Munad võiksid olla enne tunnikese toatemperatuuril seisnud. Sega munad kahvliga katki.

Edasi lugemiseks: