Foto: ÕL kollaaž/Tiina Kõrtsini
Toiduuudised
3. oktoober 2020, 00:05

MANNAPIIBEL: testisime, mis vahe on erinevatel mannadel

Kas te teate, mis vahe on speltamannal, odramannal, kiviveskis jahvatatud nisumannal, toortatramannal ja täistera-rukkimannal? Õhtuleht püüdis koos kokandusõpetajate ja kokandushuvilistega mannamaailmas selgust saada.    

Kas te teate, mis vahe on speltamannal, odramannal, kiviveskis jahvatatud nisumannal, toortatramannal ja täistera-rukkimannal? Õhtuleht püüdis koos kokandusõpetajate ja kokandushuvilistega mannamaailmas selgust saada.    

Putru tegema asudes ei unustanud me ära ka kõigile tuttavat valget nisumannat ning üsna tavapärast maisimannat. Valgele nisumannale, kiviveskis jahvatatud nisumannale ja speltamannale (spelta on ürgnisu) lisasime keetes piima, ülejäänud neli putru valmisid veega.  

„Ei tea, kas ma klassikalist mannaputru nüüd enam nii väga tahakski,“ tõdeb kokandushuviline koduperenaine Katrin Kaldas pärast seitsme pudru proovimist. 

 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99