Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Miks on menüüs toit, mille toorainet koht juba mitu nädalat ootab? 

Karmo Tüür, 30. september 2020, 11:28
GioventuFoto: Karmo Tüür

Narva-Jõesuu on üks omamoodi õnnelik kohake – imeline kombinatsioon ülipikast rannast ja otse selle kõrval kasvavast maitsva õhuga männimetsast on siia toonud päris palju puhkepesakesi. Iga pesa juurde kuulub ka köögike, mille külge kasvab puhvetike nagu roosinupuke kibuvitsa külge.

Või noh umbes midagi sellist, kui te nüüd aru saite. Igatahes – peamine on see, et neid asutusi on ilmselgelt rohkem kui mõnetuhande elanikuga asum ise vajab ... see võimaldaks oletada toredat konkurentsi ja iga köögi pingutusi tasemel olemiseks.

Üks puhvetike kannab itaaliapärast nime Gioventu, mille menüü kannabki siis vastavat pasta-pitsa-pitserit. Aga õnneks leidub muudki, mis minusugust meelitab nina taldrikusse toppima.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

16. september 2020, 11:46
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Restoranile Balkan Tartus annan kõrged stiilipunktid ning tagasihoidliku aplausi!
9. september 2020, 12:16
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Odavkulinaarse (post)sovetliku ühisköögi võtted Viljandi Kohvikus. Miks küll?
2. september 2020, 13:41
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Komeedi terrass ehk Missuguseid legende sellest kohast rääkima peaks? Ja miks?
26. august 2020, 11:22
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Vaksalis Tallinna bussijaama taga tunned, et elu on ikka inimese parim aeg