Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Miks on menüüs toit, mille toorainet koht juba mitu nädalat ootab? 

Karmo Tüür, 30. september 2020 11:28
GioventuFoto: Karmo Tüür

Narva-Jõesuu on üks omamoodi õnnelik kohake – imeline kombinatsioon ülipikast rannast ja otse selle kõrval kasvavast maitsva õhuga männimetsast on siia toonud päris palju puhkepesakesi. Iga pesa juurde kuulub ka köögike, mille külge kasvab puhvetike nagu roosinupuke kibuvitsa külge.

Või noh umbes midagi sellist, kui te nüüd aru saite. Igatahes – peamine on see, et neid asutusi on ilmselgelt rohkem kui mõnetuhande elanikuga asum ise vajab ... see võimaldaks oletada toredat konkurentsi ja iga köögi pingutusi tasemel olemiseks.

Üks puhvetike kannab itaaliapärast nime Gioventu, mille menüü kannabki siis vastavat pasta-pitsa-pitserit. Aga õnneks leidub muudki, mis minusugust meelitab nina taldrikusse toppima.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

27.10.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | „Это Нарва, детка!“ ehk Kuidas piirilinnas puhvet Europa pakub üllatusi maitsemeelele
20.10.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | No mida on seljanka teile teinud, et niimoodi seda mõnitate?
15.10.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Muheda nimega koht Spot, mis kahjuks jättis igatipidi leigeks
07.10.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Beer House’is oli ilmselt parim guljašš-supp, mida ma seni saanud. Mis juhtus aga praega?