STAARKOKAD KULLERITEKS | Mis aitas restoranidel eriolukorras ellu jääda?
Paljud toidukohad, kes eriolukorra ajal uksed sulgesid, pole neid siiani avanud. Kriisiaeg räsis kõiki restorane, aga kuidas osal õnnestus keeruline aeg valutumalt üle elada kui teistel? Ka Silverspooni gastronoomiakonkursil tunnustati tänavu traditsiooniliste parimate restoranide asemel parimaid ellujääjaid. Täna räägivad nad oma pingelisest ajast ka Õhtulehe lugejatele.
Levier Cafe: vähemalt kuus tuhat makrooni nädalas
„Üleöö oli Rotermann City täiesti inimtühi. Mitte ühtegi inimest enam ei liikunud, see oli väga jube. 17. märtsil (eriolukord oli välja kuulutatud 12. märtsil – toim) tegime me veel kohviku lahti, tegime ka päevapakkumised, ja meil käis kolm klienti,“ mäletab Angeelika Kang-Osula hetke, kui oli selge, Levier Cafe peab uksed kinni panema.
Kommentaarid (0)