Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 28. september – 4. oktoober: kõrvits teeb kõik argitoidud heaks 

Jane Maastik, toitumisnõustaja, 28. september 2020 08:05
KõrvitsFoto: Unsplash

Kõrvits sobib oma neutraalse maitsega peaaegu kõikidesse roogadesse. Lisaväärtust tõstab seegi, et kõrvitsatoidud valmivad kiirelt, sisaldavad rohkelt vitamiine ja mineraale ning vähe kaloreid. Kuumtöötlemata kõrvits on aga väga hea C-vitamiini allikas, mis toetab immuunsüsteemi toimimist. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

23.09.2020
NÄDALAMENÜÜ | 21.–27. september: kuidas toidulauda maitsvalt tervislikumaks muuta
14.09.2020
NÄDALAMENÜÜ | 14.–20. september: immuunsust tugevdavad toidud, mida vajad nüüd
07.09.2020
NÄDALAMENÜÜ | 7.–13. september: hõrk maitse ja suur toiteväärtus eestimaistest viljadest
02.09.2020
NÄDALAMENÜÜ | 31. august – 6. september: suvikõrvits teeb iga toidu heaks