Erik OrguFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
22. september 2020, 11:20

VÕETUD MEES! Erik Orgu vallutas 16 aastat noorema kaunitari südame (4)

Toitumisnõustaja Erik Orgu (37) on nüüdsest võetud mees! Tema süda kuulub 21aastasele kaunitarile Desiree Mummile. 

"Jah, oleme koos!" kinnitab Erik uut suhet, kuid teemal pikemalt peatuda ei soovi. Mehe väljavalitu Desiree tegeleb laulmisega ja sai avalikkusele tuntuks "Eesti laul 2018" poolfinaalis looga "On my mind". Lisaks tegeleb naine jumestusega ja alustas 2019. aastal õpinguid Tallinna ülikooli riigiteaduste erialal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night

A post shared by Desiree (@desireemumm) on

Kuigi suhe on väidetavalt väga värske, jagavad nii Erik kui Desiree sotsiaalmeedias oma ühiseid tegemisi - koos mängitakse tennist ja nauditakse maitseeelamusi kohtinguõhtutel. 

Desiree Mumm ja Erik Orgu Foto: Kuvatõmmis/Instagram.com/Desireemumm
 Foto: Kuvatõmmis/Instagram.com/Desireemumm

Erik on olnud abielus treeneri, saates "Eesti parim pagar" edukalt võistelnud Katiga. Nende liit püsis kaks aastat ning lõppes 2016. aastal. 

Alles veebruaris pihtis Erik, et suhete asja ei tasu tõsiselt võtta seni, kui lubadused preestri ees antud. "Mis puutub tunnetesse, siis ma ei saa aru, kuidas saab tahta kedagi, kui see teine sind ei taha. Või kui on küll tekkinud armuleek, aga ühel hetkel mina ei tundu enam tema jaoks sobiv," rääkis mees ajakirjas Anne&Stiil. "Jah, varem valasin pisaraid, vaatasin taevasse ja küsisin, miks ma ei kõlba... Võib-olla nutan kunagi jälle või nutab keegi minu pärast, aga ei tasu seda suhete asja nii tõsiselt võtta. Välja arvatud siis, kui on antud lubadused preestri ja suguvõsa ees."

2019. aastal sattus Orgu aga kringliskandaali. Nimelt paljastasid "Kuuuurijas" tema ekspruudid Mari-Liis ja Maarika, et kuulsale toitumisnõustajale meeldib salaja ohtralt magusat süüa. "Eilses "Kuuuurija" saates astusid üles kaks naist, kellega olen varasemalt suhtes olnud. Nad esitavad seal hulga valesüüdistusi ning "paljastusi". Põhiline suur uudis on see, et olen kõigest inimene – minagi armastan vahel magusat," kommenteeris Orgu toona Õhtulehele. (Loe pikemalt siit.)