Toiduuudised

SAMM-SAMMULT | Lasanjet meenutavad täidetud pastatorud maitsevad imeliselt 

Ragne Värk, 26. september 2020, 11:12
Foto: 2 x Ragne Värk
Oma olemuselt lasanjet meenutava toitva lõunasöögi peategelaseks on kannelloonid – suured pasta-torud, mille sisse mahub rohkelt täidist. Meie valmistame maitsva täidise spinatist ja ricotta’st.

Valmistamisaeg: 30 min ettevalmistusteks + 50 min küpsemiseks
Mitmele: 5−6-le

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

5. aprill 2020, 09:04
LUUBI ALL | Millist kohupiima erinevate roogade puhul valida?
6. november 2017, 06:11
Kannelloonid hapukapsa ja kanaga
19. september 2016, 04:29
Canneloni-kohupiimavorm sügismarjade ja puuviljadega
19. september 2016, 04:22
Vormiroad sügisandidest