Toiduuudised

SAMM-SAMMULT | Lasanjet meenutavad täidetud pastatorud maitsevad imeliselt 

Ragne Värk, 26. september 2020 11:12
Foto: 2 x Ragne Värk

Oma olemuselt lasanjet meenutava toitva lõunasöögi peategelaseks on kannelloonid – suured pasta-torud, mille sisse mahub rohkelt täidist. Meie valmistame maitsva täidise spinatist ja ricotta’st.

Valmistamisaeg: 30 min ettevalmistusteks + 50 min küpsemiseksMitmele: 5−6-le

Täidis:

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

03.04.2021
KOHUPIIMA-ABC | Millisest saab hea pasha, aga mis sobib küpsetamiseks?
08.11.2020
LEMMIK UUES KUUES: bešamellkastme ja läätseraguuga taimne lasanje
11.10.2020
SAMM-SAMMULT | Ploomi-frangipane’i sõltuvusele sa tahad järgi anda!
06.11.2017
Kannelloonid hapukapsa ja kanaga