Ragne Värk 23. september 2020 08:00
Sügis ja kõrvitsatoidud käivad kokku. Seekord anname nõu, kuidas seda pontsakat köögivilja igapäevastesse toitudesse sobitada.

Sügis ja kõrvitsatoidud käivad kokku. Seekord anname nõu, kuidas seda pontsakat köögivilja igapäevastesse toitudesse sobitada.

KõrvitsapontšikudÕlis valmistatud kõrvitsaampsud on mõnusaks suupisteks. Serveeri pontšikuid meelepärase kastmega. Väga hästi sobib ka tavaline hapukoor.

Mitmele: neljaleValmistamisaeg: 30 minutit

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad