Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 21.–27. september: kuidas toidulauda maitsvalt tervislikumaks muuta 

Jane Maastik, 23. september 2020 15:06
Köögivili toiduksFoto: Unsplash

Viimasel ajal on palju juttu sellest, et eestlaste toidulaual on liiga vähe köögi- ja puuvilju. Liigselt tarbitakse aga küllastunud rasvasid sisaldavaid toite ja magusaid piimatooteid. Selle nädala menüüs on rohkelt köögivilju sisaldavaid toidud, mis aitavad toidulauda tervislikumaks muuta.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

14.09.2020
NÄDALAMENÜÜ | 14.–20. september: immuunsust tugevdavad toidud, mida vajad nüüd
07.09.2020
NÄDALAMENÜÜ | 7.–13. september: hõrk maitse ja suur toiteväärtus eestimaistest viljadest
26.08.2020
NÄDALAMENÜÜ | 24.–30. august: tervis ja hea maitse värskest aiakraamist
17.08.2020
NÄDALAMENÜÜ | 17.–23. august: lihtsad argitoidud koduaia õuntest