Köögivili toiduksFoto: Unsplash
23. september 2020, 15:06
NÄDALAMENÜÜ | 21.–27. september: kuidas toidulauda maitsvalt tervislikumaks muuta
Viimasel ajal on palju juttu sellest, et eestlaste toidulaual on liiga vähe köögi- ja puuvilju. Liigselt tarbitakse aga küllastunud rasvasid sisaldavaid toite ja magusaid piimatooteid. Selle nädala menüüs on rohkelt köögivilju sisaldavaid toidud, mis aitavad toidulauda tervislikumaks muuta.
Viimasel ajal on palju juttu sellest, et eestlaste toidulaual on liiga vähe köögi- ja puuvilju. Liigselt tarbitakse aga küllastunud rasvasid sisaldavaid toite ja magusaid piimatooteid. Selle nädala menüüs on rohkelt köögivilju sisaldavaid toidud, mis aitavad toidulauda tervislikumaks muuta.
Edasi lugemiseks:
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)