Köögivili toiduksFoto: Unsplash
Nädala menüü
23. september 2020, 15:06

NÄDALAMENÜÜ | 21.–27. september: kuidas toidulauda maitsvalt tervislikumaks muuta

Viimasel ajal on palju juttu sellest, et eestlaste toidulaual on liiga vähe köögi- ja puuvilju. Liigselt tarbitakse aga küllastunud rasvasid sisaldavaid toite ja magusaid piimatooteid. Selle nädala menüüs on rohkelt köögivilju sisaldavaid toidud, mis aitavad toidulauda tervislikumaks muuta.

Viimasel ajal on palju juttu sellest, et eestlaste toidulaual on liiga vähe köögi- ja puuvilju. Liigselt tarbitakse aga küllastunud rasvasid sisaldavaid toite ja magusaid piimatooteid. Selle nädala menüüs on rohkelt köögivilju sisaldavaid toidud, mis aitavad toidulauda tervislikumaks muuta.

Edasi lugemiseks: