KODUNE TOMATIKETŠUP: Ketšupile hakkliha lisades saab sellest argiõhtul kiirelt ka maitsva pastakastme. Foto: Panthermedia
18. september 2020, 17:00
PROOVI NEID TOMATIHOIDISEID: särtsakast lihakõrvasest mõnusa marmelaadini
Kes kõiki oma küpseid tomateid ära süüa ei jaksa, võiksid neist järgmist kuut retsepti kasutades maitsvaid ja tervislikke hoidiseid teha.
Kes kõiki oma küpseid tomateid ära süüa ei jaksa, võiksid neist järgmist kuut retsepti kasutades maitsvaid ja tervislikke hoidiseid teha.
„Mädarõigast läbi ajades tuleb kilekott appi võtta, muidu lööb lõhn hinge kinni ja salat tuleb kokku segada õues. Soovitavalt tuulise ilmaga,“ ütleb 2012. aastal Tahkuranna hapukurgifestivali lemmikretsepti autor Inge Must naerdes ja soovitab enne sügisest viirustehooaega teha paar purki nohu surma ehk tomatihoidist mädarõikaga.
Edasi lugemiseks:
Osta üks artikkel
Ühe artikli lugemisõigus
3.99
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)