Toiduuudised

KÕIGE KASULIKUM MAIUS! Jõhvika-õunamoos, jõhvikakreem ja kodune jõhvikakook 

Ragne Värk, 16. september 2020 09:00
Foto: Ragne Värk

Jõhvikas on vitamiinirohke mari, mida saab edukalt kasutada kokkamisel. Kolm magusat jõhvikarooga ootavadki katsetamist – põnev jõhvika-õunamoos, ahvatlev jõhvikakreem ja kodune marjakook. Kas olete valmis?

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

22.11.2020
HEAD JÕHVIKAMOOSI PÄEVA! 10 retsepti, kuidas ise teha mõnus moos talvise prae kõrvale!
24.08.2020
SÕIDA SEENELE! Kus asuvad Eesti parimad seene- ja marjametsad?
21.10.2019
NÄDALA KOOK | Porgandikook jõhvikate ja toorjuustuglasuuriga
16.10.2019
Sügismaitsed purki! Kõrvitsa-jõhvikamoos