Kalamaitseline paneeritud baklažaanFoto: Dmutri Gortšakov
8. september 2020, 07:00
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Kalamaitseline paneeritud baklažaan
Baklažaane pannakse praegusel sügisesel ajal juba vaat et küsimata aianurgaga majapidamistes kallitele külalistele kaasa. See on üks nutikas viis sellest hea täistaimne õhtueine teha.
- Baklažaan 2kg
- Norilehed 6tk
- Kikerhernejahu 200-300g
- Sool
- Pipar
- Õli praadimiseks
- Vesi
Valmistamine
Lõika baklažaan umbes 0,5cm paksusteks ketasteks. Soola kergelt kettad üle ja jäta 30min seisma.
Valmista paneering. Purusta kutteris norilehed, lisa need kikerhernejahule ja maitsesta segu pipraga, lisa vett ja vispelda seni kuni segu on hapukooretaoline.
Paneeri baklažaani kettad valmistatud segus. Prae pannil kuumas õlis, kuni krõbedaks muutumiseni.
Kommentaarid (0)