Toiduuudised

ÕHTULEHE TEST | Popkorn: õige kinonäks olgu piisavalt soolane ja mõõdukalt rasvane  

Kersti Eero, 4. september 2020 17:41
Klassikaline sõltuvust tekitav amps: käsi käib hoogsalt kausi vahet ja mokad läigivad rasvast.Foto: Pixabay

Et kodune kinoelamus oleks täiuslik, kulub ära ka kausitäis popkorni. Kuigi veebifoorumites soovitatakse plaksumaisi teha potis, on hoopis kiirem ja mugavam see kotis mikrouuni pista. Sestap proovis ka Õhtulehe kuueliikmeline žürii mikroahjus valmistamiseks mõeldud popkorne. Aga kas ka lapsed eelistavad samu krõbinaid? Mitte päris, selgus kahe sõltumatult tegutsenud žürii tulemusi võrreldes. Maksimaalselt võis üks toode koguda ajakirjanikelt 60 punkti. 

Haruharva – kui üldse – on meie testide enam kui 15aastases ajaloos mõni toode pälvinud peaaegu kõigilt žüriiliikmetelt maksimumpunktid. Sel korral aga valitses haruldane üksmeel: viis inimest kuuest andsid võimaitselisele 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

29.07.2020
TEISTMOODI MAIUS: popkorni-vahukommiruudud kookosega
22.07.2020
Plaksumaisi põhitõed: alati õnnestuv popkorn ehk kolmeteranipp
14.07.2020
Tee ise popkorni! Häid nippe, kuidas plaksumaisi maitsestada
23.03.2019
Vaatame filmi või sööme?! Tänapäeva noortele võrdub kinoskäik võimsa toiduorgiaga