Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
TIIU TEST | Mäletate Moskva täissuitsuvorsti? Kas samaväärset saab mekkida praegugi?
(2)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(2)
värskemad
parimad
vanimad
Autojuht Peeter
12. oktoober 2020, 17:34
No kulla inimene et teha sellist Moskva täisuitsu vorsti on vaja korralikku sealiha,Eestis pole juba aastaid korralikku sea liha on ainult üks sealiha taoline toode. Ja seda müüakse liha nime all.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Ei ole sellist enam
24. september 2020, 00:24
Nõukogude aja täissuitsuvorst Moskva oli ülimaitsev, nii tihke, et lõikepind läikis. Kui lõikasid paberõhukesed viilud, siis need lausa sulasid suus.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (2)