KÕHT KIIRESTI TÄIS | Imelihtne pestopasta kirsstomatitega
, 25. september 2020 13:32
Pesto ja kirsstomatitega saad tavalistest makaronidest maitsva gurmeeroa.Foto: Kristi Rebane
Pesto ja kirsstomatitega saad tavalistest makaronidest maitsva gurmeeroa. Kindlasti ei tasu juustuga koonerdada. Tervislikuma tulemuse saad täisteramakaronidega.
Vaja läheb (ühele):
- u 80 g meelepäraseid (täistera)makarone
- 1 sl basiilikupestot
- 6−8 kirsstomatit
- soola-pipart
- riivjuustu
Valmista pastat nii:
1. Aja vesi potis keema, vaadates silma järgi, et makaronid mahuks lahedalt vette. Lisa keevale veele 1 tl soola ja makaronid ning keeda 1 minut vähem kui pakendil kirjas.
2. Nõruta keenud makaronid kiirelt sõelal ja vala seejärel kohe kaussi. Veidi keeduvett võib makaronidega kaasa tulla, see muudab kastme mahlasemaks.
3. Poolita kirsstomatid ja sega koos pestoga pasta hulka.
4. Puista roog üle riivjuustuga ja soovi korral veidikese pipraga.
Söök valmib u 15 minutiga!