Toiduuudised

KÕHT KIIRESTI TÄIS | Imelihtne pestopasta kirsstomatitega 

Kristi Rebane, ajakiri Nipiraamat, 25. september 2020 13:32
Pesto ja kirsstomatitega saad tavalistest makaronidest maitsva gurmeeroa.Foto: Kristi Rebane
Pesto ja kirsstomatitega saad tavalistest makaronidest maitsva gurmeeroa. Kindlasti ei tasu juustuga koonerdada. Tervislikuma tulemuse saad täisteramakaronidega.

Vaja läheb (ühele):

  • u 80 g meelepäraseid (täistera)makarone
  • 1 sl basiilikupestot
  • 6−8 kirsstomatit
  • soola-pipart
  • riivjuustu

Valmista pastat nii:

1. Aja vesi potis keema, vaadates silma järgi, et makaronid mahuks lahedalt vette. Lisa keevale veele 1 tl soola ja makaronid ning keeda 1 minut vähem kui pakendil kirjas.

2. Nõruta keenud makaronid kiirelt sõelal ja vala seejärel kohe kaussi. Veidi keeduvett võib makaronidega kaasa tulla, see muudab kastme mahlasemaks.

3. Poolita kirsstomatid ja sega koos pestoga pasta hulka.

4. Puista roog üle riivjuustuga ja soovi korral veidikese pipraga.

Söök valmib u 15 minutiga!

Samal teemal

06.12.2020
Kingiideed hea toidu austajale
04.10.2020
Lihtne eine värskes õhus: lõkkel küpsenud „kuumad koerad“ kurgisalatiga
26.09.2020
LAPSEGA KÖÖGIS | Kiire tortiljapitsa, mis valmib pannil
20.09.2020
LASTE LEMMIKUD | Tervislikud porgandi ja kliidega lihapallid