Pesto ja kirsstomatitega saad tavalistest makaronidest maitsva gurmeeroa.Foto: Kristi Rebane
Toiduuudised
25. september 2020, 13:32

KÕHT KIIRESTI TÄIS | Imelihtne pestopasta kirsstomatitega

Pesto ja kirsstomatitega saad tavalistest makaronidest maitsva gurmeeroa. Kindlasti ei tasu juustuga koonerdada. Tervislikuma tulemuse saad täisteramakaronidega.

Vaja läheb (ühele):

  • u 80 g meelepäraseid (täistera)makarone
  • 1 sl basiilikupestot
  • 6−8 kirsstomatit
  • soola-pipart
  • riivjuustu

Valmista pastat nii:

1. Aja vesi potis keema, vaadates silma järgi, et makaronid mahuks lahedalt vette. Lisa keevale veele 1 tl soola ja makaronid ning keeda 1 minut vähem kui pakendil kirjas.

2. Nõruta keenud makaronid kiirelt sõelal ja vala seejärel kohe kaussi. Veidi keeduvett võib makaronidega kaasa tulla, see muudab kastme mahlasemaks.

3. Poolita kirsstomatid ja sega koos pestoga pasta hulka.

4. Puista roog üle riivjuustuga ja soovi korral veidikese pipraga.

Söök valmib u 15 minutiga!