Eelmisel aastal tunnistati parimaks Eesti köögi pakkujaks restoran Juur. Peakokk Kaido Metsale kuulus ka Aasta Parima Peakoka tiitel. Foto: Martin Ahven
Toiduuudised
1. september 2020, 20:11

Gastronoomiakonkursil selgub „Parim ellujääja“

Vaatamata keerulistele aegadele restoraniäris osaleb Silverspooni gastronoomiakonkursil tänavu 73 restorani. „Võrreldes kolme eelmise aastaga on seda ligi sada restorani vähem, aga konkurss ei toimu ka oma tavapärases formaadis ning kindlasti on paljudel restoranidel hetkel ka muud mured,“ ütleb võistluse üks eestvedajaid Andres Peets. Samas tõdeb ta rõõmuga, et tuntud tegijate kõrval osaleb mitmeid uusi restorane. 
Mon Repose Peakoka Korrus võlus mullu žüriid nii oma rahvusvahelise köögi kui ka teenindusega. Pildil peakokk Vladislav Djatšuk. Foto: Tiina Kõrtsini

Muutunud on ka enamik võistluskategooriaid. Nii näiteks valitakse sel aastal „Parim ellujääja“ ja „Parima kullerteenuse pakkuja“. Võitjad selguvad 18. septembril Silverspooni galal Lennusadamas ja meelelahutuse eest kannab hoolt Ott Lepland & Big Band.