KodujuustukasteFoto: PantherMedia/Scanpix
30. august 2020, 06:35
EVELIN ILVESE KOKAKOOL | Kodujuustukaste mistahes grillroa kõrvale
Kuna kastmed on need, mis toidule viimase ja kõige meeldejäävama nüansi lisavad, jagan siinkohal teiega oma suvise kodujuustukastme retsepti, mida olen sadu kordi igal suvel meisterdanud ja mis lihtsalt meeldib kõigile, nii pisikestele kui suurtele, koertest kõnelemata:
4 inimese jaoks läheb vaja:
- 400–500 g kodujuustu
- 2 spl head majoneesi (nt Hellmansi vabakanade munaga)
- 2 spl Extra Virgin külmpress oliiviõli
- 1 tl riivitud mädarõigast (saab ka ilma)
- sidrunisoola või lihtsalt meresoola ja mõni tilk sidrunimahla või -õli
- 1 keskmine punane sibul, peeneks hakitud
- 1 küüslauguküüs, läbi pressi pressitud
Kui soovid rohkem salati moodi rooga, haki sisse ka värskeid tomateid ja kurke, rohelisi lehtköögivilju ja ürte.
Sega kõik kokku ja ongi võrratu lisand valmis.
Head algavat vananaiste suve ja
Armastust teie südameisse ja padadesse!
Evelin
Kommentaarid (0)