Foto: Magija
Sisuturundus
2. september 2020, 09:50

Tagasi kooli turvaliselt ja täis kõhuga: šokolaadiga glasuuritud Magija kohukesed tervitavad õpilasi uue õppeaasta alguse puhu!

Sügis on maagiline aastaaeg, mil näeme looduse silmapaistvaimat muutumist ning lisaks sellele ka meie eluviisi vahetumist – vanemad naasevad oma tööde juurde ning nende võsukesed teadmiste omandamise rütmi. Kui ühelt poolt saadab seda aega rõõmus esimese septembri koolikell, siis teisalt peavad lapsevanemad oma valvsust suurendama. Pimedus tabab koolilapsi sageli enne seda, kui nad pärast koolitunde ja erinevaid huviringe koju jõuavad. Statistika näitab, et igal aastal kasvab just sügisel ja talvel märgatavalt kannatada saanud või koguni hukkunud jalakäijate arv.

Laste ohutuse eest tänavaliikluses kannab lisaks vanematele ja korrakaitsjatele hoolt ettevõte Žemaitijos Pienas. Juba kolmandat aastat jätkatakse oma sotsiaalkampaaniat ning kingitakse uue õppeaasta alguses lastele lõbusad helkurid. Nähtavus teel võrdub turvaline jalakäija. Žemaitijos pienas ei korralda seda kampaaniat juhuslikult. Küsitlused on näidanud, et iga teine Eesti neljanda klassi õpilane ei tunne end tänaval turvaliselt. Samas neli viiest kümneaastasest lapsest käib kooli ja kodu vahet iseseisvalt.

Lapsevanemad ei saada oma võsukesi kooli tühjade kätega. Pisut tähelepanu ja armastust, mida sümboliseerib hästi näiteks Magija kohuke. Et põnnidel oleks turvaline, olgu nende koolikoti küljes Magija kohukesekujuline helkur.

Foto: Magija

Kas sinu laps jumaldab neid magusaid kohupiimadesserte ja kas ta kaunistaks meelsasti oma koolikoti Magija kohukesekujulise helkuriga? Maagilised helkurid jõuavad juba õige varsti paljudesse Eesti haridusasutustesse. Nii et oota vaid!

Foto: Magija

Laste sümpaatia võitis Magija tänu suussulavale maitsele. Neid šokolaadiga kaetud värskeid ja pehmeid kohukesi armastavad ning hindavad paljud ostjad. Magija kohukesed on muutunud täiuslikuks selle tooteliigi klassikaks. Neid toodetakse juba palju aastaid ainult parima kvaliteediga: erimeetodil valmistatavast värskest kohupiimast ilma paksendajate, stabilisaatorite või säilitusaineteta. Lapsevanemad ostavad meeleldi neid kohukesi oma lastele, sest ühelt poolt maitsevad need hästi ning teisalt sisaldavad ka rohkelt valke ja kaltsiumit. Mainitud ained on eriti vajalikud kasvava lapse organismile.

Magija ei kingi mitte ainult maitsvaid hetki, vaid loodab kaitsta ka meie kõige suuremat vara – lapsi.