Kollaaž

Foto: 5x Tuuli Mathisen, Siim Vahuri, Katrin Press, Ragne Värk, Angeelika Kang
Toiduuudised
8. september 2021, 15:58

PUHAS KULD | 5 siidist ja suus sulavat hoidist pirnist

Pirn on praegu moosikeetja lemmik - kiirelt valmiv kuldne vili tuleb ruttu-ruttu talveks tallele panna. Mida temast teha? Kiika meie soovitusi!

Prin on mõnusalt mitekesine. Temast annab teha nii magusat pannkoogi-kaunistajat kui ka juustukaaslast ja lihaprae-praavitajat. 

Klikka retseptil: Eksootiline pirnikompott 

Eksootiline pirnikompott Foto: Katrin Press

Kaunis ja ilus kompott, millest saab teha desserte ja kosutavaid jooke. 

Klikka retseptil: Pirni-martsipanimoos 

Pirni-martsipanimoos Foto: Ragne Värk

Tore moos, et hommikupuder saaks silma pähe või röstsai magusamaks.

Klikka retseptil: Pirnimarmelaad šokolaadiga 

Pirnimarmelaad šokolaadiga Foto: Tuuli Mathisen

Kihiline pirnimarmelaad võlub kõiki maiustajaid. Määri röstsaiale või hapuleivale ning naudi elu.

Klikka retseptil: Malbe pirnimoos mandlilaastude ja vanillitäppidega 

Malbe pirnimoos mandlilaastude ja vanillitäppidega Foto: Siim Vahur

Mahe pirnimoos on hea nii pirnitükkidega kui ka püreestatuna. Röstitud mandlid annavad ka maitsesse oma panuse. Koheval ning krõbedal saial mõjub tõelise paitusena! Kogus 3 x 500 ml purki.

Klikka retseptil: Pirnikeedis sidruni ja kaneeliga

Pirnikeedis sidruni ja kaneeliga Foto: Angeelika Kang

Pirnikeedis saab sidruni ja kaneeliga täiesti uue maitse. Soovi korral võid kaneeli asemel kasutada vanillikauna. Kogus 1 liiter.