PIRN SOOLASTES TOITUDES | Üllatavad ja lihtsad retseptid, millega end ja sõpru kostitada
Klikka retseptil: Kuumad pirnid kitsejuustuga
Ühed minu lemmikud, mida võib serveerida piduliku eelroana või koos värvika salati ja krõbeda saiaga kergeks eineks.
Klikka retseptil: Pirni ja sinihallitusjuustuga pirukas
Soolane kohtab magusat.
Klikka retseptil: Ahjukala koore ja pirniga
Sinihallitusjuustu ja pirni kooslus annab punasele kalale huvitava, pisut pikantse meki. Sinihallitusjuust sulab koore sisse ja koos moodustub neist mõnus kaste. Paku riisi juurde ning maitsev kõhutäide ongi olemas!
Klikka retseptil: Rohelise oa, pirni ja peekoni salat
Kasuta salatiks värskeid ja hästi noori oakaunu.
Klikka retseptil: Klassikaline ahjukana pirni-avokaado salatitaskutega
Samal ajal kui kana ahjus pruuni jumet võtab, valmistame mõnusaid köögiviljataskuid.
Klikka retseptil: Pirni-sinihallitusjuustu-peekoni pirukas
Mahedas pehmes pirukas ei domineeri ükski maitse. Peekoni võid asendada ka suitsusingiga. Viimane eelnevat küpsetamist ei vaja.
Klikka retseptil: Koorene kanamaks šampinjonide ja Amarula-pirnidega
Linnumaks on õrn ja hõrk ja ei vaja pikalt kuumutamist.
Klikka retseptil: Pardi rinnafilee roheliste köögiviljade ja punaveinis pošeeritud pirniga
Pardifilee võlu peitub minu jaoks aeglaselt krõbedaks praetud nahas, millel on vaiguselt magusmõrkjas kadakamaitse ning sellega haakuv tüümianiaktsent. Filee peaks jääma mahlane ja pehme ning värvus kaunilt roosa. Värvidemängu kirgastavad rohelised köögiviljad.
Klikka retseptil: Sealiha pirnide ja sinihallitusjuustuga
Põnev kooslus liha, pirnide ja punase sibulaga tasub proovimist – koos kodumaiste mahlaste ja hapukate pirnidega.
Kommentaarid (0)