Kukeseente ja spinatiga omletirull on välimuselt kui rullbiskviidi roheline vend, keskel kodujuustukreem. Foto: Blogi Jazzinokitchen
Toiduuudised
13. august 2020, 09:25

Rullbiskviidi roheline vend: kukeseene-spinati omletirull

Suvi on möödunud linnulennul! Alles see ju oli, kui mõtlesime, mida jaanipäevaks lauale panna ja otsisime ujukad talvekorterist välja. Seega, ei mingit pikka juttu, minge ja nautige ilma, korjake kukekaid ning küpsetage omletirulli. Välimuselt kui rullbiskviidi roheline vend, keskel kodujuustukreem.

Kukeseente ja spinatiga omletirull

  • 400 g spinatit
  • 300 g kukeseeni
  • 6 suurt muna
  • 50 g parmesani või muud tugevamaitselist juustu
  • 100 g hapukoort
  • 250 g kodujuustu
  • 2 sl merevaiku
  • soola-pipart

Valmista rulli nii:

Kui kasutad külmutatud spinatit, sulata ja nõruta see. Värske spinati puhul blanšeeri seda sõelal keevas vees mõni minut, kuni spinat on kokku kukkunud, nõruta, pigista kuivaks ja haki. Puhasta kukeseened ja prae kuival pannil, kuni vesi on eraldunud. Lisa 1 sl võid või ghee'd ja maitsesta soolaga. Prae minutike.

Klopi kausis lahti munad, sega juurde spinat, kukeseened ja riivjuust ning maitsesta soola-pipraga.

Vala tainas küpsetuspaberiga kaetud väikesele ahjuplaadile või tavalisele ahjuplaadile, mille oled fooliumist tõkkega pooleks teinud ning küpseta 180 kraadi juures pöördõhuga 20 minutit, kuni omlett on pealt helekuldne ning läbi küpsenud. Võta ahjust ja lase mõni minut jahtuda. Määri peale hapukoor, puista üle hakitud aiarohelisega ning keera rulli. Serveeri viiludena.

Loe blogipostitust siit!