CarbonaraFoto: Taimne Teisipäev
Itaalia köök
11. august 2020, 07:18

TAIMNE PÄEVARETSEPT | Carbonara, mis viib keele alla

Mõnus kreemine carbonara maitseb hästi ka taimsena. Proovi ja sa üllatud!

Vaja läheb:

  • 200 g suitsutofut
  • 3 tl õli
  • 1 keskmine sibul
  • 3 spl sojakastet
  • 1 küüslauguküüs
  • 200 ml sojakoort
  • 1 spl maitsepärmi
  • maitse järgi pipart

Valmistamine:

1. Tükelda suitsutofu väikesteks kuubikuteks. Haki sibul ja küüslauk.

2. Kuumuta pannil õli ning lisa sibul, suitsutofu, sojakaste. Sega läbi, lisa küüslauk, ja prae.

3. Lisa sojakoor, maitsepärm, pipar ning lase kastmel veidi podiseda. Kui kaste on valmis, lisa keedetud tagliatelle pasta.

4. Serveeri ja naudi!