Itaalia köök

TAIMNE PÄEVARETSEPT | Carbonara, mis viib keele alla 

Taimne Teisipäev, 11. august 2020 07:18
CarbonaraFoto: Taimne Teisipäev
Mõnus kreemine carbonara maitseb hästi ka taimsena. Proovi ja sa üllatud!

Vaja läheb:

  • 200 g suitsutofut
  • 3 tl õli
  • 1 keskmine sibul
  • 3 spl sojakastet
  • 1 küüslauguküüs
  • 200 ml sojakoort
  • 1 spl maitsepärmi
  • maitse järgi pipart

Valmistamine:

1. Tükelda suitsutofu väikesteks kuubikuteks. Haki sibul ja küüslauk.

2. Kuumuta pannil õli ning lisa sibul, suitsutofu, sojakaste. Sega läbi, lisa küüslauk, ja prae.

3. Lisa sojakoor, maitsepärm, pipar ning lase kastmel veidi podiseda. Kui kaste on valmis, lisa keedetud tagliatelle pasta.

4. Serveeri ja naudi!

Samal teemal

15.09.2020
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Täidetud paprikad
08.09.2020
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Kalamaitseline paneeritud baklažaan
01.09.2020
TAIMNE PÄEVARETSEPT | Maroko porgandi-kikerhernesalat
25.08.2020
TAIMNE PÄEVARETSEPT | „Liha“pallid