Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL: „Parim vene restoran Tallinnas“? Teate minge te ka... Petserisse! Mina olen solvunud 

Karmo Tüür, 5. august 2020 12:41
Troika TallinnasFoto: Karmo Tüür

Enamiku ülikülastatavate linnasüdame toidukohtade suhtes valitseb üks eelarvamus: turistilõksud. Küsida võib ükskõik kui palju ükskõik mille eest ja ikka saab müüdud. Vaatame, kas Tallinna Raekoja platsil leiame sellele ehk ümberlükkamise?

Olgu see nüüd minu erialase huvi või millegi muu tõttu, aga näed kuidagi iseenesest sattusin istuma restorani Troika väliterassile. Teisipäevane õhtupoolik, rahvast hõredapoolselt nii platsil kui laudade taga.

Olen elus sattunud mitmesse esindusrestorani funktsiooni kandvasse vene köögiga puhvetisse ja mitmest neist võiks rääkida ilusaid lugusid. Selle köögi luksuslikum, n-ö „tsaaripärane“ serv on täis mõnusaid maitseelamusi, vaatame kas leiame midagi ka siit. Nende veebilehel seisab igatahes neljas keeles enesekindlalt: „Parim vene restoran Tallinnas“. Enesekindlus on tore asi!

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

29.07.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | See kokaametit pidav inimene peaks tegelema millegi muuga
22.07.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Söögielamuseks pole sellesse vanasse tublisse kõrtsi mõtet minna, sel on teine roll täita
15.07.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Nii-i mõnus leem, et isegi saiapõlgur korjas sellega iga viimasegi tilga suhu
08.07.2020
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Kas praad ikka peab olema lauas enne supi lõpetamist? Et ikka korralikult jahtuks?