Kolumnid

KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | See kokaametit pidav inimene peaks tegelema millegi muuga 

Karmo Tüür, 29. juuli 2020, 19:22
Classic Cafe. Foto: Karmo Tüür

Kuna olin jälle Narva poole veeremas, tonksasin piirilinnas elavat tuttavat. Et kuhu ma siis seekord peaks sööma minema? Vastuseks kõlas peale juppi vaikust „Oehhhh“. Noh tõepoolest, Narva puhvetivalik on ju üsna ahtake ja uusi kohti tekib juurde väga harva. Peale mõnd vaevanägemist aga leidsime üles ühe, mis mul veel käimata – ja pealegi suisa linnakeskmes, Peetri platsi vahetus läheduses.

Classic Cafe. Pisut igavakõlaline nimetus, aga ega nimi veel puhvetit tee. Torkame oma keele sinna sisse ja vaatame, mis juhtub!

Alustuseks rõõmustas minu silma see, et supivalik oli siin suisa kuuekohaline! Samas pole midagi imestada, sest Narva köök kõneleb vene keeles ning slaavi kultuuriruumis on supikesed alati au sees olnud. Ausalt öeldes soovisin võtta enda lemmikut test-suppi seljankat, kuid selgus et see oli otsas.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

22. juuli 2020, 09:29
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Söögielamuseks pole sellesse vanasse tublisse kõrtsi mõtet minna, sel on teine roll täita
15. juuli 2020, 14:56
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Nii-i mõnus leem, et isegi saiapõlgur korjas sellega iga viimasegi tilga suhu
8. juuli 2020, 09:34
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Kas praad ikka peab olema lauas enne supi lõpetamist? Et ikka korralikult jahtuks?
30. juuni 2020, 09:48
KARMO TÜÜRI SUPIPÖIAL | Väheste muudatustega sai täiesti hea ja julgelt lihtsa puhveti!