Toiduuudised

Kirglikud hoidistajad jagavad mõtteid: kas keeta suveannid moosiks või panna sügavkülma? 

Helen Serka-Sanchez, 15. august 2020, 12:57
Laura laseb hoidised valmistades fantaasial lennata.Foto: erakogu

Igal perenaisel on oma retseptid, mille järgi nad oma hoidised purki panevad. Kaks kirglikku hoidistajat toovad välja, mis on kuumutatud ja sügavkülmutatud hoidiste plussid ning miinused.

KUI HALB VÕI HEA ...

... on suveannid moosiks keeta?

„Minu köögis valmivad suve- ja sügisperioodil erinevad põnevad moosid. Olen hinges korilane ja loodusenautija ning minu jaoks on tõeline lõõgastus minna metsa marjule.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

9. august 2020, 12:29
POEST SEDA EI LEIA | Tomatid tarrendis
1. august 2020, 07:46
Ekspert annab nõu: kuidas osta pere vajadustele sobiv sügavkülmik?
22. juuli 2020, 05:19
SUVESAAK KÜLMA! Kas enne marjade külmutamist tuleb sügavkülmikut sulatada?