Toiduuudised

Eestlase suvelemmikud: värske kala, kukeseened ja vaarikad 

Kersti Eero, 17. juuli 2020, 18:19
Lõheäkine Foto: Hannes Dreimanis
Suvel sõpru-sugulasi kostitades tasub eelistada hooajalist toorainet ja valida sellised toidud, mis perenaises enne külaliste saabumist asjatut stressi ei tekita, soovitab personaalkokk Moonika Lauba.

„Ükskõik kuidas sa planeerid ja kas inimesi on 20 või 120, läheb sooja toiduga viimasel hetkel nagunii kiireks,“ ütleb personaalkokk Moonika Lauba. Suupiste- ja salatilauaga on õnneks lihtsam – enamiku asju saab aegsasti ette valmistada, panna vaagnatele ja tõsta külmkappi. Siis pole enne külaliste saabumist enam muud, kui toit lauale tõsta. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

26. august 2006, 00:00
Suvine toiduelamus: maasikad, lambasoolevorstid ja värske salat