Toiduuudised

SAMM-SAMMULT | Oo, võbeleb! Ehk kuidas teha kõige õigemat juustukooki 

Ragne Värk, 8. juuli 2020 06:00
1.Foto: Ragne Värk

Õigesti valmistatud juustukook on mahlane ning paraja magususega, kindlasti mitte liialt lääge ega kuiv. Kuidas aga saavutada õige mekk ja kreemjas ning täidlane tulemus? Proovime koos!

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

06.09.2020
SAMM-SAMMULT SELGEKS: kuidas hooldada vanu käsitööpitse?
29.07.2020
SAMM-SAMMULT | Kuidas teha vahvlipildiga torti?
22.07.2020
SAMM-SAMMULT | Kanapirukas passib nii lõunasöögiks kui ka piknikule
10.07.2020
SAMM-SAMMULT ÕPETUS: aiamarjadega venepärane šarlott-tort