KIIRELT SÜTELE| Grillitud kanafileed virsikukastmega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
30 minutit + 2 tundi marinaadis
4 tk Kanafilee
MARINAAD
6 spl Oliiviõli
2 spl Sidrunimahl
3 tk Purustatud küüslauguküüs
1 tl Kuivatatud tüümian
1.5 tl Sool
0.5 tl Must pipar
1.5 spl Värskelt riivitud sidruni koor
VIRSIKUKASTE
2 tk Konservvirsik
0.5 tk Jalopenokaun
1 spl Hele sojakaste
1.5 tl Sriracha kaste vm tsillikaste
1 tl Kange sinep
1 tl Oliiviõli
Sool
VÄRSKE SALAT VIRSIKUTEGA
300 g Jääsalt
1 tk Paprika
100 g Rukolalehed
4 tk Konservvirsik
75 g Kreeka pähklid
1 spl Oliiviõli
1 spl Palsamiäädikas
0.5 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Sega marinaadi ained ja pane kanafileed 2 tunniks marinaadi.
2. Sega kausis püreestatud virsik, peeneks hakitud jalopeno, sojakaste, sriracha kaste, sinep ja oliiviõli, maitsesta soolaga. Tõsta pool sellest pintseldamiseks kõrvale.
3. Pane kanafileed grillile ja grilli kaetuna u 6-7 minutit, pööra ümber ja grilli veel 6-7 minutit, pintselda grillimise ajal aeg-ajalt virsikukastmega. Võta grillilt, lase kaanega nõus või foolium all 10 minutit seista ja serveeri ülejäänud virsikukastmega.
4. Salati valmistamiseks lõika jääsalat ribadeks, lisa ribadeks lõigatud paprika, rukola ja sektoriteks lõigatud virsikud. Sega kastmeks oliiviõli, palsamiäädikas ja sidrunimahl, maitsesta soola ja pipraga. Nirista kaste salatile, sega läbi ja puista peale hakitud pähklid. Serveeri grillkana juurde.
Kommentaarid (0)