Toiduuudised

KUIDAS RABARBERIVEINI TEHA? Koduveini koolitaja annab viis teed taevaliku naudinguni 

Tiina Kuuler, Valgejõe veinivilla perenaine ja koduveini tegemise koolitaja, 22. juuni 2020, 17:22
Tiina KuulerFoto: Tairo Lutter

Rabarber on varajane kasvaja ning veinitegemise hooaja avaja. Kui kohe kevade alguses rabarberivein käima panna, siis on käärimisnõu juba poolest suvest vaba järgmiste veinide jaoks.

Rabarberiveini võib teha mitmel moel ja ei saa öelda, et üks võte on õigem kui teine, nad on lihtsalt erinevad ja annavad välja erineva maitsega veini.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

18. veebruar 2020, 10:29
Teed mis tahes viljadest kodus veini? Jaga seda maailmaga!
16. september 2019, 08:00
KODUVEINI ABC: milliseid tarvikuid varuda ja mida valmistamisel silmas pidada?
12. märts 2019, 15:50
Kolm soovitust kvaliteetse koduveini valmistamiseks