Tiina KuulerFoto: Tairo Lutter
Tiina Kuuler, Valgejõe veinivilla perenaine ja koduveini tegemise koolitaja 22. juuni 2020 17:22
Rabarber on varajane kasvaja ning veinitegemise hooaja avaja. Kui kohe kevade alguses rabarberivein käima panna, siis on käärimisnõu juba poolest suvest vaba järgmiste veinide jaoks.

Rabarber on varajane kasvaja ning veinitegemise hooaja avaja. Kui kohe kevade alguses rabarberivein käima panna, siis on käärimisnõu juba poolest suvest vaba järgmiste veinide jaoks.

Rabarberiveini võib teha mitmel moel ja ei saa öelda, et üks võte on õigem kui teine, nad on lihtsalt erinevad ja annavad välja erineva maitsega veini.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon