Toiduuudised

KUIDAS RABARBERIVEINI TEHA? Koduveini koolitaja annab viis teed taevaliku naudinguni 

Tiina Kuuler, Valgejõe veinivilla perenaine ja koduveini tegemise koolitaja, 22. juuni 2020 17:22
Tiina KuulerFoto: Tairo Lutter

Rabarber on varajane kasvaja ning veinitegemise hooaja avaja. Kui kohe kevade alguses rabarberivein käima panna, siis on käärimisnõu juba poolest suvest vaba järgmiste veinide jaoks.

Rabarberiveini võib teha mitmel moel ja ei saa öelda, et üks võte on õigem kui teine, nad on lihtsalt erinevad ja annavad välja erineva maitsega veini.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

21.07.2020
KODUVEINI ABC: milliseid tarvikuid varuda ja mida valmistamisel silmas pidada?
26.06.2020
ROOSA TULEPROOV | 10 kodumaist rabarberiga vahuveini – milline on nagu kallis šampanja ja mäherdusega võiks marineerida?
18.02.2020
Teed mis tahes viljadest kodus veini? Jaga seda maailmaga!
12.03.2019
Kolm soovitust kvaliteetse koduveini valmistamiseks