Valmis. Foto: Priit Toomits
Toiduuudised
24. juuni 2020, 06:00

PRIIT TOOMITSA MEISTRIKLASS | Täna sööme veist: grillitud veise petit filet aedviljadega

Et tulemus oleks veelgi ehedam, võtame grillilt resti ära ja asetame õrna lihatüki otse sütele.

Et tulemus oleks veelgi ehedam, võtame grillilt resti ära ja asetame õrna lihatüki otse sütele.

Eelmises numbris sai tehtud veise välisfileed ja kui postitasin oma Facebooki lehele fragmente artiklist, tekkis kohe elav arutelu erinevate veiselihasteikide üle.

Mille üle on mul loomulikult hää meel.

Esiteks on tore, kui inimesed tahavad veiseliha kohta rohkem teada. Teiseks ajab mul alati harja punaseks, kui öeldakse „loomaliha“. Krt, kass ja koer on loomad! Meie sööme veiseliha.

Edasi lugemiseks: