Toiduuudised

PRIIT TOOMITSA MEISTRIKLASS | Täna sööme veist: grillitud veise petit filet aedviljadega 

Priit Toomits, Academic Food Lab, 24. juuni 2020, 06:00
Valmis. Foto: Priit Toomits

Et tulemus oleks veelgi ehedam, võtame grillilt resti ära ja asetame õrna lihatüki otse sütele.

Eelmises numbris sai tehtud veise välisfileed ja kui postitasin oma Facebooki lehele fragmente artiklist, tekkis kohe elav arutelu erinevate veiselihasteikide üle.

Mille üle on mul loomulikult hää meel.

Esiteks on tore, kui inimesed tahavad veiseliha kohta rohkem teada. Teiseks ajab mul alati harja punaseks, kui öeldakse „loomaliha“. Krt, kass ja koer on loomad! Meie sööme veiseliha.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

15. mai 2020, 18:00
Grillitud ja marineeritud veiseliha-„sänku“ ise tehtud saial
8. mai 2020, 11:25
PEAKOKA ANKEET | Lennart Merile ja teistele riigipeadele süüa teinud Priit Toomitsa grill-liha koos küpsetamisõpetusega!
15. aprill 2020, 18:25
Teeme kriisiajaks varusid: haug läheb marinaadiga purki
18. märts 2020, 12:22
Köök | Pommer & Toomits teevad põdra kauaküpsetatud abasteiki grillitud köögiviljadega