Toiduuudised

PRIIT TOOMITSA MEISTRIKLASS | Täna sööme veist: grillitud veise petit filet aedviljadega 

Priit Toomits, Academic Food Lab, 24. juuni 2020 06:00
Valmis. Foto: Priit Toomits

Et tulemus oleks veelgi ehedam, võtame grillilt resti ära ja asetame õrna lihatüki otse sütele.

Eelmises numbris sai tehtud veise välisfileed ja kui postitasin oma Facebooki lehele fragmente artiklist, tekkis kohe elav arutelu erinevate veiselihasteikide üle.

Mille üle on mul loomulikult hää meel.

Esiteks on tore, kui inimesed tahavad veiseliha kohta rohkem teada. Teiseks ajab mul alati harja punaseks, kui öeldakse „loomaliha“. Krt, kass ja koer on loomad! Meie sööme veiseliha.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

21.09.2020
VAAT ET RAHVUSKALA! Madalal temperatuuril küpsetatud lõhe koorese laimilehekastme ja sügisvärvidega.
15.05.2020
Grillitud ja marineeritud veiseliha-„sänku“ ise tehtud saial
08.05.2020
PEAKOKA ANKEET | Lennart Merile ja teistele riigipeadele süüa teinud Priit Toomitsa grill-liha koos küpsetamisõpetusega!
15.04.2020
Teeme kriisiajaks varusid: haug läheb marinaadiga purki