Toiduuudised

IKKA RABARBERILAINEL: šokolaadised rabarberi-rukkimuffinid 

Blogi Jazzinokitchen, 11. juuni 2020 10:22
Muffinid ei tule väga magusad, aga see-eest imepehmed!Foto: Blogi Jazzinokitchen
Hooajale kohaselt rabarberilainel jätkates ühed õhulised ning mahlased muffinid hapuka rabarberi ning sellega imehästi kokku sobiva šokolaadiga. Muffinid ei tule väga magusad, aga see-eest imepehmed ning tänu rukkijahule mõnusa leivase alatooniga. 

Vaja läheb (10 tk):

  • 3 muna
  • 75 g rafineerimata suhkrut
  • 75 g võid
  • 90 g täistera rukkijahu
  • 2 sl tärklist
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 2 sl kakaopulbrit
  • 50 g tumedat šokolaadi
  • 250 g rabarberit

Valmista muffineid nii:

Vahusta munad suhkruga. Sulata või ja lisa munavahule. Sega kuivained omavahel, haki rabarber ning šokolaad. Lisa kuivained munasegule ja sega taignaks. Viimasena lisa taignasse rabarberi- ja šokolaaditükid.

Jaga tainas muffinivormidesse ning küpseta 200 kraadi juures pöördõhuga umbes 20 minutit, kuni muffinid on kerkinud ja pealt jumekad. Naudi soojalt!

Loe blogipostitust siit!

Samal teemal

05.06.2021
RABARBER GRILLIL? Miks ka mitte, imeline suupiste, magustoit ja mõnus lihakaste
27.06.2020
SUVEHOMMIKU IDÜLL: kaerapannkoogid rabarberiga
18.06.2020
VÕLUV DESSERT: röstrabarberi ja kardemonikreemiga korvikesed
12.06.2020
Läki piknikule! Maitsvad hummuse ja vrapi retseptid