Muffinid ei tule väga magusad, aga see-eest imepehmed!Foto: Blogi Jazzinokitchen
11. juuni 2020, 10:22
IKKA RABARBERILAINEL: šokolaadised rabarberi-rukkimuffinid
Hooajale kohaselt rabarberilainel jätkates ühed õhulised ning mahlased muffinid hapuka rabarberi ning sellega imehästi kokku sobiva šokolaadiga. Muffinid ei tule väga magusad, aga see-eest imepehmed ning tänu rukkijahule mõnusa leivase alatooniga.
Vaja läheb (10 tk):
- 3 muna
- 75 g rafineerimata suhkrut
- 75 g võid
- 90 g täistera rukkijahu
- 2 sl tärklist
- 1 tl küpsetuspulbrit
- 2 sl kakaopulbrit
- 50 g tumedat šokolaadi
- 250 g rabarberit
Valmista muffineid nii:
Vahusta munad suhkruga. Sulata või ja lisa munavahule. Sega kuivained omavahel, haki rabarber ning šokolaad. Lisa kuivained munasegule ja sega taignaks. Viimasena lisa taignasse rabarberi- ja šokolaaditükid.
Jaga tainas muffinivormidesse ning küpseta 200 kraadi juures pöördõhuga umbes 20 minutit, kuni muffinid on kerkinud ja pealt jumekad. Naudi soojalt!
Loe blogipostitust siit!
Kommentaarid (0)