
Kogus: viiele
Valmistusaeg: üle 60 min
30 minutit + 2 tundi marinaadis + ööpäev maitsestumiseks
600 g Räimed
MARINAAD
3 dl Vesi
3 spl Äädikas 10%
1 spl Sool
MUNA-SINEPIKASTE
1 tk Munakollane
0.5 dl Mahe sinep
0.5 dl Suhkur
2 dl Õli
0.5 dl Valge veiniäädikas
Sool
Mudt pipar
2 tl Sinepiseemned
Värske till
Veidi brändit, soovi korral
Valmistamine
1. Äädikamarinaadi jaoks sega vesi ja äädikas ning lahusta selles sool. Lao räimefileed lameda põhjaga kaussi ja hoia marinaadis 2 tundi.
2. Kastme tegemiseks mõõda munakollane, sinep ja suhkur kaussi ning töötle mikseriga ühtlaseks seguks. Nirista vaheldumisi hulka õli ja äädikat, samal ajal mikserdamist jätkates. Maitsesta soola, pipra, sinepiseemnete ja hakitud tilliga. Soovi korral võid lisada ka paar supilusikatäit brändit.
3. Tõsta räimefileed sõelale nõrguma. Aseta fileed kihiti kastmega kõrgete servadega anumasse või purki. Kui soovid, võid fileed ka rulli keerata. Kõige peale tõsta viimane osa kastmest, kata anum ja tõsta ööpäevaks külmkappi maitsestuma.
4. Serveeri koos musta leiva või kuumade keedukartulitega.
Kommentaarid (0)