Pähklitoorjuustuga ahjusaiadFoto: Jaan Heinmaa
21. juuni 2020, 07:49
MÕNUS JA NII LIHTNE! Pähklitoorjuustuga grillsaiad
Suviste grilltoitud lisandiks, aga ka kergete salatite kõrvale sobivad need ahvatlevalt täpiliseks küpsenud saiad küll suurepäraselt. Kas küpsetad neid ahjus või valmistad grillil, igal juhul ole valvas ja jälgi, et toorjuustukreem liiga tumedaks ei värvuks.
Koostisosad
2 tk Lühike baguette
200 g Toasoe maitsestamata toorjuust
100 g Hapukoor või köögi-skyr
2 dl Soolatud maapähklid
2 tk Lühike baguette
200 g Toasoe maitsestamata toorjuust
100 g Hapukoor või köögi-skyr
2 dl Soolatud maapähklid
Valmistamine
10-12 tk
1. Pane ahi 225 kraadi peale sooja.
2. Lõika saiad üsnagi viltuselt 10–12 paksemaks viiluks.
3. Klopi toorjuust koos hapukoore või skyr`iga kreemjaks. Haki pähklid veidi peenemaks ja sega hulka. Määri pähklikreem saiaviiludele ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta ülemisel siinil grillelemendi all 5–8 minutit või kuni kreem on vahvalt täpiliseks küpsenud.
Kommentaarid (0)