Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 25.–31. mai: kodumaiste ürtidega tervislikum toit 

Jane Maastik, 25. mai 2020, 08:08
Foto: Jaan Heinmaa

Kõik me vajame argipäeva vaheldust.  Üks viis selleks on toitude maitsestamisel kasutada maitseainete asemel erinevaid ürte. Maitsetaimed annavad toidule omapärase ja uudse maitse. Kellel aeda pole, sellel on neid lihtne ja mugav kasvatada ka köögi aknalaual, rõdul või terrassil. Lisaks sellele, et maitsetaimedel on palju kasulikke omadusi, pakuvad nad ka rohkelt silmailu.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

18. mai 2020, 08:11
NÄDALAMENÜÜ | 18.–24. mai: toidud kevadistest taimedest tehtud pestoga
11. mai 2020, 07:39
NÄDALAMENÜÜ | 11.–17. mai: kasuta toiduks ära eelmise suve varud, et kapis ruumi teha
4. mai 2020, 09:11
NÄDALAMENÜÜ | 4.–10. mai: mõnusad grilliretseptid varakevadiste lisadega
27. aprill 2020, 08:19
NÄDALAMENÜÜ | 27. aprill–3. mai: aeg käes teha uusi ja huvitavaid toite rabarberist!