Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 25.–31. mai: kodumaiste ürtidega tervislikum toit 

Jane Maastik, 25. mai 2020 08:08
Foto: Jaan Heinmaa

Kõik me vajame argipäeva vaheldust.  Üks viis selleks on toitude maitsestamisel kasutada maitseainete asemel erinevaid ürte. Maitsetaimed annavad toidule omapärase ja uudse maitse. Kellel aeda pole, sellel on neid lihtne ja mugav kasvatada ka köögi aknalaual, rõdul või terrassil. Lisaks sellele, et maitsetaimedel on palju kasulikke omadusi, pakuvad nad ka rohkelt silmailu.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

22.06.2020
NÄDALAMENÜÜ | 22.–28. juuni: muuda oma jaaninädal tõeliseks maitseelamuseks!
15.06.2020
NÄDALAMENÜÜ | 15.–21. juuni: grill kutsub toast välja sööma
10.06.2020
NÄDALAMENÜÜ | 8.–14. juuni: suvel tahaks köögivilju lisada kõigile roogadele
01.06.2020
NÄDALAMENÜÜ | 1.–7. juuni: C-vitamiinist rikkad tervistavad toidud noortest kuusevõrsetest