Foto: Janar Lind
Toiduuudised
21. mai 2020, 13:20

PEAKOKA ANKEET | Pulmapidude nõutuim kokk Urpo Reinthal YliCoolist õppis kriisis viimaks vanaema pannkooke tegema!

Vabariigi kõige uhkemates pulmades ja teistel suursündmustel gastronoomiliste naudingute pakkumisele keskendunud YliCooli Cateringi peakokk, sõnaosav ja muhe Urpo Reinthal on üks neist, kes kriisi saabudes käsi rüppe ei lasknud. Ta juurutas kiiresti gurmeetoidu pakkide poe, hakkas tegema suitsuliha ja õppis viimaks ometi korralikult pannkooke küpsetama – just nii, nagu tegi tema kadunud vanaema.

Vabariigi kõige uhkematele pulmadele ja teistele suursündmustele gastronoomiliste naudingute pakkumisele keskendunud YliCooli Cateringi peakokk sõnaosav ja muhe Urpo Reinthal on üks neist, kes kriisi saabudes käsi rüppe ei lasknud. Ta juurutas kiiresti gurmeetoidu pakkide poe, hakkas tegema suitsuliha ja õppis viimaks ometi korralikult pannkooke küpsetama – just nii, nagu tegi tema kadunud vanaema.

Miks sa armastad süüa teha?

Vott see on hea küsimus.  Kui seda lahkama hakata, siis saaks vist kohe  elulooraamatu kirjutada.

Proovin siis hästi lühidalt kirjeldada enda ARMASTUST söögitegemise vastu

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99