Toiduuudised

PEAKOKA ANKEET | Pulmapidude nõutuim kokk Urpo Reinthal YliCoolist õppis kriisis viimaks vanaema pannkooke tegema! 

Manona Paris, 21. mai 2020, 13:20
Foto: Janar Lind

Vabariigi kõige uhkematele pulmadele ja teistele suursündmustele gastronoomiliste naudingute pakkumisele keskendunud YliCooli Cateringi peakokk sõnaosav ja muhe Urpo Reinthal on üks neist, kes kriisi saabudes käsi rüppe ei lasknud. Ta juurutas kiiresti gurmeetoidu pakkide poe, hakkas tegema suitsuliha ja õppis viimaks ometi korralikult pannkooke küpsetama – just nii, nagu tegi tema kadunud vanaema.

Miks sa armastad süüa teha?

Vott see on hea küsimus.  Kui seda lahkama hakata, siis saaks vist kohe  elulooraamatu kirjutada.

Proovin siis hästi lühidalt kirjeldada enda ARMASTUST söögitegemise vastu

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

18. mai 2020, 11:49
PEAKOKA ANKEET | Pavel Gurjanov Söe restoranist paljastab oma menuretsepti saladused
13. mai 2020, 11:19
PEAKOKA ANKEET | Tippkokk Kaido Lepik: läksin meeleheitest suurfarmi lüpsjaks, aga sain viga. Päästjaks osutusid pitsad!
11. mai 2020, 13:27
PEAKOKA ANKEET | Lihtsaid maitseid pooldav Juhan Heinsalu õpetab kuulsat Mimosa kohukest tegema
8. mai 2020, 11:25
PEAKOKA ANKEET | Lennart Merile ja teistele riigipeadele süüa teinud Priit Toomitsa grill-liha koos küpsetamisõpetusega!