Foto: Envato Elements
Sisuturundus
20. mai 2020, 12:10

Mida sümboliseerisid maitseained vanasti ja mida nüüd?

Vanadel aegadel oli safranil, vanillil, muskaadil ja muudel eksootilistel maitseainetel kulla hind, tänu neile rikastusid linnad ja valitsejad. Maitseainete pärast vallutasid tugevad riigid kolooniaid, et saaksid kätte võita ja kontrollida maitseainete liikumise teid. Maitsetaimede kohta levis erinevaid jutte, milles pajatati ebausust, armastusest ja maitsetaimede erilistest raviomadustest. Aga mida sümboliseerivad maitseained nüüdisajal?

Tänapäeval loomulikult maitsetaimedel varasemaga võrreldavat rolli ei ole – ometi on need kesksel kohal toiduvalmistamisel. Need eksootilised terakesed, seemned ja kaunad lisavad meie toiduvalmistamise kunstile tõelist sära. Kui soovid anda oma roogadele erilist maitset, pead maitseks lisama õige pisut Kotányi maitseaineid.

Austria ettevõtte Kotányi garanteerib ürtide ja maitseainete kõrgeima, kontrollitud kvaliteedi. Oma missiooniks loeb Kotányi seda, et oleks tagatud toodete turvalisus ja kõige kõrgem kvaliteet ning rahuldatud klientide suured ootused.

Kotányi tooraine kvaliteet saab alguse sobiva tarnija valikust. Välja valitakse parimad kasvatajad ja istandused kogu maailmast, mida perioodiliselt kontrollitakse ja külastatakse.

Kohe, kui kaup jõuab Kotányi ettevõttesse, kontrollitakse hoolikalt selle kvaliteeti. Tootmisprotsessis ei lisata maitseainetele säilitus- ega paakumisvastaseid aineid, piimapulbrit, pärmiekstrakti, kunstlikke lõhna- ega maitseaineid, toiduvärvi ega maitsetugevdajaid.

Tuginedes hoolikalt teostatud laouuringutele, kannavad pakendustalituse tehnoloogid hoolt, et iga toode saaks just sellele tootele ideaalselt sobiva pakendi.

Valmista toitu vaimustusega. Ela kirglikult.

Kõik sai alguse Janos Kotányi’st ja paprikast juba 1881. aastal. Õige pea lisandusid paprikale tippkvaliteetsed maitseained ja ürdid kogu maailmast.

Kotányi maitseainetega innustatakse inimesi valmistama toitu loominguliselt. Erinevatel maadel ja kultuuridel on erinevad vajadused, maitsed ja kombed. Kuna Kotányi tähelepanu keskmes on inimene ja tema rõõm maitsva toidu nautimisest, siis mõeldakse alati nii: meie anname parima maitse. Püüdes rahuldada inimeste vajadusi, on Kotányi valikus üle 4500 kauba, mis on ette nähtud kahekümne erineva riigi jaoks. Iga toode on kutse just sulle, et saaksid avastada naudingute lõputut ja mitmekülgset maailma.

Kotanyi toodete hulgast leiad töökindlad soola- ja pipraveskid, maitseainesegude veskid, monomaitseained ning maitseainete segud. Tooted on müügil suuremates COOPi, Rimi ja Selveri kauplustes.