Toiduuudised

PEAKOKA ANKEET | Pavel Gurjanov Söe restoranist paljastab oma menuretsepti saladused 

Manona Paris, 18. mai 2020, 11:49
Restoran Söe peakokk Pavel Gurjanov.Foto: Robin Roots

Restoran Söe peakokk Pavel Gurjanov peab end kokakonkursside fanaatikuks – on ta ju esindanud kaks aastat tagasi Eestit kokkade olümpial Bocuse d'Oril. Nüüd pistab ta rinda kriisiga ja mingit allaandmist siit juba ei tule. Head maitsed võidavad!

Miks sa armastad süüa teha?

Kõige rohkem meeldib mulle reisida ja süüa. Nii et  minu jaoks on kokkamine lihtsalt elustiil.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

11. mai 2020, 13:27
PEAKOKA ANKEET | Lihtsaid maitseid pooldav Juhan Heinsalu õpetab kuulsat Mimosa kohukest tegema
8. mai 2020, 11:25
PEAKOKA ANKEET | Lennart Merile ja teistele riigipeadele süüa teinud Priit Toomitsa grill-liha koos küpsetamisõpetusega!
6. mai 2020, 11:55
PEAKOKA ANKEET | Sahvri Resto ja Siilisahvri chef’i Reimo Hannilo vinge ja lihtne vürtsikas veisekotlet juustukattega
4. mai 2020, 10:42
PEAKOKA ANKEET | Tarvo Kullama Toiduakadeemiast: imelihtne risoto, mida koos perega valmistada