Toiduuudised

KRIISIKÖÖGI VÄLJAKUTSE | Kuidas ma elus esimest korda pelmeene tegin ja vist õnnestusin 

Andra Nõlvak, 15. mai 2020, 09:33
Foto: Andra Nõlvak

Kui Karl-Erik Taukar ühes meelelahutuslikus kokasaates eelroaks isetehtud pelmeene eelroaks pakkus, meenus mullegi pikalt kuklas mõlkunud mõte ise pelmeene teha.

Aga mul polnud ju vormi? Kuna Taukar voltis oma pelmentšikud kokku nagu hinkaalid, otsustasin ka mina sama teha. Mõni nädal läks mööda, kuni nädala toidukorvi kokkupannes said taas mõtted otsa ja meenusid uuesti need pelmeenid. Mõeldud-tehtud!

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

5. mai 2020, 10:38
KRIISIKÖÖGI VÄLJAKUTSE | Hommikusöök New Yorgi moodi ehk Kuidas ma esimest korda bagel’eid tegin
1. mai 2020, 08:29
KRIISIKÖÖGI VÄLJAKUTSE | Seda sulle staarkokad ei räägi ehk Kuidas juuretisega potisaiaga hambad murda
16. aprill 2020, 20:06
KRIISIKÖÖGI VÄLJAKUTSE | Kuidas ma elus esimest korda kimtšit tegin (õige Korea retsept ja video!)
6. aprill 2020, 16:44
KRIISIKÖÖGI VÄLJAKUTSE | Kuidas ma tegin esimest korda tuuletaskuid – ja läbi kukkusin. Ja mis siis sai...