Toiduuudised

VÄLIRESTODE STIILINÄITED: vaata, kuidas maailmas söögikohad viirust tõrjuvad 

Manona Paris, 17. mai 2020, 09:20
Eten Restaurant Amsterdamis, kus kliendid paigutatakse kasvuhoonetesse. Menüüs on viiekäiguline taimne toit. Foto: COVER/Scanpix

Vabaõhurestoranid on sel suvel kõige kuumemad kohtumiskohad, sest võimaldavad koroonalaine viimase laine vindumise kiuste natukenegi meelelahutust ja kulinaarseid elamusi nautida. Ja mõned neist on vägagi meeleolukad.

Maailmas lööb laineid Amsterdamis Mediamatic Eteni lahendus, kus kliendid paigatatakse kahekaupa pisikestesse kasvuhoonelaadsetesse hüttidesse. See peaks tagama, et viirused ei pääse nii vabalt levima. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

8. mai 2020, 16:20
VIIRUS TAPAB KA BUFFET’? Kas sina julgeksid praegu Rootsi lauas endale süüa võtta?
27. aprill 2020, 09:53
TULEVIKUS RESTORANIS: ühekordsed nõud, palavikukontroll ja siis naudid tühjas saalis gurmeed läbi maski?
27. märts 2020, 15:25
VIIRUS TAPPIS RESTORANID: kes nutab ja koondab, kes vuhib teha kaasavõetavat toitu
19. märts 2020, 20:45
Kauplused ja söögikohad said juhised, kuidas vältida koroona levikut