VÄLIRESTODE STIILINÄITED: vaata, kuidas maailmas söögikohad viirust tõrjuvad
, 17. mai 2020 09:20
Eten Restaurant Amsterdamis, kus kliendid paigutatakse kasvuhoonetesse. Menüüs on viiekäiguline taimne toit. Foto: COVER/Scanpix
Vabaõhurestoranid on sel suvel kõige kuumemad kohtumiskohad, sest võimaldavad koroonalaine viimase laine vindumise kiuste natukenegi meelelahutust ja kulinaarseid elamusi nautida. Ja mõned neist on vägagi meeleolukad.
Maailmas lööb laineid Amsterdamis Mediamatic Eteni lahendus, kus kliendid paigatatakse kahekaupa pisikestesse kasvuhoonelaadsetesse hüttidesse. See peaks tagama, et viirused ei pääse nii vabalt levima.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse