Toiduuudised

VÄLIRESTODE STIILINÄITED: vaata, kuidas maailmas söögikohad viirust tõrjuvad 

Manona Paris, 17. mai 2020 09:20
Eten Restaurant Amsterdamis, kus kliendid paigutatakse kasvuhoonetesse. Menüüs on viiekäiguline taimne toit. Foto: COVER/Scanpix

Vabaõhurestoranid on sel suvel kõige kuumemad kohtumiskohad, sest võimaldavad koroonalaine viimase laine vindumise kiuste natukenegi meelelahutust ja kulinaarseid elamusi nautida. Ja mõned neist on vägagi meeleolukad.

Maailmas lööb laineid Amsterdamis Mediamatic Eteni lahendus, kus kliendid paigatatakse kahekaupa pisikestesse kasvuhoonelaadsetesse hüttidesse. See peaks tagama, et viirused ei pääse nii vabalt levima. 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

08.05.2020
VIIRUS TAPAB KA BUFFET’? Kas sina julgeksid praegu Rootsi lauas endale süüa võtta?
27.04.2020
TULEVIKUS RESTORANIS: ühekordsed nõud, palavikukontroll ja siis naudid tühjas saalis gurmeed läbi maski?
27.03.2020
VIIRUS TAPPIS RESTORANID: kes nutab ja koondab, kes vuhib teha kaasavõetavat toitu
19.03.2020
Kauplused ja söögikohad said juhised, kuidas vältida koroona levikut