Toiduuudised

PEAKOKA ANKEET | Lihtsaid maitseid pooldav Juhan Heinsalu õpetab kuulsat Mimosa kohukest tegema 

Manona Paris, 11. mai 2020, 13:27
Juhan Heinsalu, Mimosa peakokkFoto: Teet Malsroos

Restoran Mimosa peakoka Juhan Heinsalu sõnul võiks kriisiajal pöörduda lihtsamate maitsete poole. See aga ei tähenda, et erilisus või hea maitse kuidagi kaotsi läheksid.

Miks sa armastad süüa teha?

Mulle meeldib kogu protsess – teha head asja algusest lõpuni ise. Tore on, et ka lihtsad toidud on nauditavad. Näiteks tegime lihavõtete ajal eripakkumise magustoiduks ricotta-kohukesed šokolaadiglasuuris seesamiseemnetega.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

8. mai 2020, 11:25
PEAKOKA ANKEET | Lennart Merile ja teistele riigipeadele süüa teinud Priit Toomitsa grill-liha koos küpsetamisõpetusega!
6. mai 2020, 11:55
PEAKOKA ANKEET | Sahvri Resto ja Siilisahvri chef’i Reimo Hannilo vinge ja lihtne vürtsikas veisekotlet juustukattega
4. mai 2020, 10:42
PEAKOKA ANKEET | Tarvo Kullama Toiduakadeemiast: imelihtne risoto, mida koos perega valmistada
30. aprill 2020, 09:26
PEAKOKA ANKEET | Maitsete võlur Dmitri Haljukov restoranist Cru: laula kokates, toit saab parem!