Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 11.–17. mai: kasuta toiduks ära eelmise suve varud, et kapis ruumi teha 

Jane Maastik, 11. mai 2020, 07:39
Riisihelbepuder astelpajuga Foto: Jaan Heinmaa

Viimane aeg on sügavkülmikus ette võtta suurpuhastus, et uueks hooajaks kapp taas tühjaks saada. Külmiku põhja jäänud sügisel varutud loodusannid koos värskete kevadsaadustega  pakuvad põnevaid ideid, mida köögis ellu viia. Ja muidugi ei tohi ära unustada rabarberit, millest just praegusel ajal nii vanu tuttavaid kui ka uusi ja huvitavaid  toite valmistada saab.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

12. mai 2020, 04:54
VIDEO | Sahver tühjaks! Vaata nutikaid nippe, kuidas hoidised koos poetoodetega ära kasutada!
4. mai 2020, 09:11
NÄDALAMENÜÜ | 4.–10. mai: mõnusad grilliretseptid varakevadiste lisadega
27. aprill 2020, 08:19
NÄDALAMENÜÜ | 27. aprill–3. mai: aeg käes teha uusi ja huvitavaid toite rabarberist!
20. aprill 2020, 07:50
NÄDALAMENÜÜ | 20.–27. aprill: vikerkaarekarva toidud teevad terveks ja ilusaks