Riisihelbepuder astelpajuga Foto: Jaan Heinmaa
Nädala menüü
11. mai 2020, 07:39

NÄDALAMENÜÜ | 11.–17. mai: kasuta toiduks ära eelmise suve varud, et kapis ruumi teha

Viimane aeg on sügavkülmikus ette võtta suurpuhastus, et uueks hooajaks kapp taas tühjaks saada. Külmiku põhja jäänud sügisel varutud loodusannid koos värskete kevadsaadustega  pakuvad põnevaid ideid, mida köögis ellu viia. Ja muidugi ei tohi ära unustada rabarberit, millest just praegusel ajal nii vanu tuttavaid kui ka uusi ja huvitavaid  toite valmistada saab.

Viimane aeg on sügavkülmikus ette võtta suurpuhastus, et uueks hooajaks kapp taas tühjaks saada. Külmiku põhja jäänud sügisel varutud loodusannid koos värskete kevadsaadustega  pakuvad põnevaid ideid, mida köögis ellu viia. Ja muidugi ei tohi ära unustada rabarberit, millest just praegusel ajal nii vanu tuttavaid kui ka uusi ja huvitavaid  toite valmistada saab.

Edasi lugemiseks: