Riisihelbepuder astelpajuga Foto: Jaan Heinmaa
11. mai 2020, 07:39
NÄDALAMENÜÜ | 11.–17. mai: kasuta toiduks ära eelmise suve varud, et kapis ruumi teha
Viimane aeg on sügavkülmikus ette võtta suurpuhastus, et uueks hooajaks kapp taas tühjaks saada. Külmiku põhja jäänud sügisel varutud loodusannid koos värskete kevadsaadustega pakuvad põnevaid ideid, mida köögis ellu viia. Ja muidugi ei tohi ära unustada rabarberit, millest just praegusel ajal nii vanu tuttavaid kui ka uusi ja huvitavaid toite valmistada saab.
Viimane aeg on sügavkülmikus ette võtta suurpuhastus, et uueks hooajaks kapp taas tühjaks saada. Külmiku põhja jäänud sügisel varutud loodusannid koos värskete kevadsaadustega pakuvad põnevaid ideid, mida köögis ellu viia. Ja muidugi ei tohi ära unustada rabarberit, millest just praegusel ajal nii vanu tuttavaid kui ka uusi ja huvitavaid toite valmistada saab.
Edasi lugemiseks:
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)