Riisihelbepuder astelpajuga Foto: Jaan Heinmaa
Jane Maastik 11. mai 2020 07:39
Viimane aeg on sügavkülmikus ette võtta suurpuhastus, et uueks hooajaks kapp taas tühjaks saada. Külmiku põhja jäänud sügisel varutud loodusannid koos värskete kevadsaadustega  pakuvad põnevaid ideid, mida köögis ellu viia. Ja muidugi ei tohi ära unustada rabarberit, millest just praegusel ajal nii vanu tuttavaid kui ka uusi ja huvitavaid  toite valmistada saab.

Viimane aeg on sügavkülmikus ette võtta suurpuhastus, et uueks hooajaks kapp taas tühjaks saada. Külmiku põhja jäänud sügisel varutud loodusannid koos värskete kevadsaadustega  pakuvad põnevaid ideid, mida köögis ellu viia. Ja muidugi ei tohi ära unustada rabarberit, millest just praegusel ajal nii vanu tuttavaid kui ka uusi ja huvitavaid  toite valmistada saab.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon