Nädala menüü

NÄDALAMENÜÜ | 11.–17. mai: kasuta toiduks ära eelmise suve varud, et kapis ruumi teha 

Jane Maastik, 11. mai 2020 07:39
Riisihelbepuder astelpajuga Foto: Jaan Heinmaa

Viimane aeg on sügavkülmikus ette võtta suurpuhastus, et uueks hooajaks kapp taas tühjaks saada. Külmiku põhja jäänud sügisel varutud loodusannid koos värskete kevadsaadustega  pakuvad põnevaid ideid, mida köögis ellu viia. Ja muidugi ei tohi ära unustada rabarberit, millest just praegusel ajal nii vanu tuttavaid kui ka uusi ja huvitavaid  toite valmistada saab.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

21.03.2021
VIDEO | Sahver tühjaks! Vaata nutikaid nippe, kuidas hoidised koos poetoodetega ära kasutada!
10.06.2020
NÄDALAMENÜÜ | 8.–14. juuni: suvel tahaks köögivilju lisada kõigile roogadele
01.06.2020
NÄDALAMENÜÜ | 1.–7. juuni: C-vitamiinist rikkad tervistavad toidud noortest kuusevõrsetest
25.05.2020
NÄDALAMENÜÜ | 25.–31. mai: kodumaiste ürtidega tervislikum toit