Toiduuudised

PEAKOKA ANKEET | Lennart Merile ja teistele riigipeadele süüa teinud Priit Toomitsa grill-liha koos küpsetamisõpetusega! 

Manona Paris, 8. mai 2020 11:25
Priit Toomits Foto: Stanislav Moškov

Academic Food Labi meisterkokk Priit Toomits on kulinaarimaailmas mees nagu orkester – pole maitset, millega ta hätta jääks. Pane juurde veel muhe suuvärk ning ongi mõnus söömaaeg valmis.

Priit lööb siirusega. Ka alljärgnev on tema enda kirjapandud, ankeedivormile vilistades – ja sest pole häda midagi! Hea kulinaar teab, mil retsept muutub piiravaks ja loob ise uut. Niisiis – härra ise enda kastmes! Valmis see kusjuures tal paarikümne minutiga!

Lisaks jagab BBQ meister  Toomits meiega allpool üht muhedat grill-liha retsepti koos üsna lollikindla valmistamisõpetusega!

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

21.09.2020
VAAT ET RAHVUSKALA! Madalal temperatuuril küpsetatud lõhe koorese laimilehekastme ja sügisvärvidega.
24.06.2020
PRIIT TOOMITSA MEISTRIKLASS | Täna sööme veist: grillitud veise petit filet aedviljadega
15.06.2020
UFOGRILLI ABC | Kuidas odava kuppelgrilliga head tulemust saavutada
21.05.2020
PEAKOKA ANKEET | Pulmapidude nõutuim kokk Urpo Reinthal YliCoolist õppis kriisis viimaks vanaema pannkooke tegema!