Toiduuudised

SAMM-SAMMULT | Õpi valmistama traditsioonilisi Karjala pirukaid 

Ragne Värk, 13. mai 2020 06:00
Foto: Ragne Värk

Soomlaste poolt palavalt armastatud pisikesed lookleva mustriga küpsetised valmistatakse rukkijahutainast. Täidisena on klassikalisim variant kindlasti riis, kuid populaarseks on saanud ka porgandi- ja kartulitäidis.

Valmistamisaeg:45 minutitMitmele: 10−12 pirukat

Tainas:

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

03.06.2020
SAMM-SAMMULT: põnev triibutarretis, mis lummab maiasmokki
20.05.2020
SAMM-SAMMULT | Pühitse rabarberihooaega mõnus-magusa Tosca koogiga!
08.05.2020
SAMM-SAMMULT | Valmista emadepäevaks hõrk tiramisu
06.05.2020
SAMM-SAMMULT | Kiire kausikook, millega saavad hakkama ka lapsed ja isad