Toiduuudised

PEAKOKA ANKEET | Sahvri Resto ja Siilisahvri chef’i Reimo Hannilo vinge ja lihtne vürtsikas veisekotlet juustukattega 

Manona Paris, 6. mai 2020 11:55
Reimo HanniloFoto: Robin Roots

Sahvri Resto  ja Siilisahvri peakoka Reimo Hannilo  jaoks on teekond kulinaaria juurde olnud veres. Kolme lapse isa peetakse eriti vingeks grillimeistriks, kes on käinud oma oskusi ka koolinoortele edasi andmas.

Miks sa armastad süüa teha?

1987 aasta suvevaheajal läksin ma päris pisikesena maale vanaema juurde. Kuna vanaema oli töölissööklas kokk, siis pidin esimese asjana sinna minema. Sisse minnes oli pidin end kikivarvule upitama, et müüja näeks mind teenindusluugist. Upitamiseks läks natuke aega, enne kui kokad mind ära tundsid ja hõikasid: „Maie, sinu poiss tuli“! Minu jaoks tähendas see, et järgmine hetk oli mul nina ees maasika-mannavahu taldrik ja kogu personal jooksis kallistama.

Ega seal ainult poputamine polnud – arvan, et just seal õppisin kartuleid koorima.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

04.04.2020
PEAKOKA ANKEET | Tarvo Kullama Toiduakadeemiast: imelihtne risoto, mida koos perega valmistada
30.03.2020
PEAKOKA ANKEET | Maitsete võlur Dmitri Haljukov restoranist Cru: laula kokates, toit saab parem!
28.03.2020
PEAKOKA ANKEET | Endine presidendi kokk Inga Paenurm õpetab tegema kõige kiiremat leiba