Lillkapsast püreesupp röstitud kikerhernestegaFoto: Taimne Teisipäev
Taimne Teisipäev 5. mai 2020 07:20
Mahe püreesupp lillkapsast on mõnus lahja roog, millele vürstikad kikerherned lisavad tekstuuri ja särtsu. 

Vaja on

  • 1 väiksem või pool suuremat lillkapsast
  • 1 tass meelepärast taimset piima
  • pool 400ml purki kikerherneid
  • 1 tl soola
  • soovi korral taimset majoneesi või hapukoort
  • soovi korral hakitud rohelist sibulat

Tee nii

Keeda lillkapsas soolaga maitsestatud vees pehmeks ja kurna, lisa taimne piim ja püreesta segu saumiksriga.

Kui soovid, lisa veel taimset piima, kuni oled saavutanud sobiva konsistentsi.

Maitsesta soolaga

Rösti pannil või ahjus kikerherned krõbedaks ning lisa supile

Peale võid raputada hakitud rohelist sibulat ja lisada taimset majoneesi või hapukoort.