Tarvo KullamaFoto: Egert Kamenik / Piltilus.ee
Toiduuudised
4. mai 2020, 10:42

PEAKOKA ANKEET | Tarvo Kullama Toiduakadeemiast: imelihtne risoto, mida koos perega valmistada

Toiduakadeemia toidukoolitaja Tarvo Kullama sõnul on koos söögitegemine ja selle siis ühiselt nautimine elu üks võimsamaid nähtusi, millest tuleks ka nüüd keerulistel aegadel tuge leida.

Toiduakadeemia toidukoolitaja Tarvo Kullama sõnul on koos söögitegemine ja selle siis ühiselt nautimine elu üks võimsamaid nähtusi, millest tuleks ka nüüd keerulistel aegadel tuge leida.

Miks sa armastad süüa teha?

Sest see on see, mida ma olen pool elu teinud ja mida ma oskan ja millest ma aru saan. Saan aru, mida erinevad toorained vajavad, et välja tuleks maitsev toit.

Panen siis hea ja lihtsa retsepti risoto valmistamiseks.

Edasi lugemiseks: