Toiduuudised

PEAKOKA ANKEET | Tarvo Kullama Toiduakadeemiast: imelihtne risoto, mida koos perega valmistada 

Manona Paris, 4. mai 2020, 10:42
Tarvo KullamaFoto: Egert Kamenik / Piltilus.ee

Toiduakadeemia toidukoolitaja Tarvo Kullama sõnul on koos söögitegemine ja selle siis ühiselt nautimine elu üks võimsamaid nähtusi, millest tuleks ka nüüd keerulistel aegadel tuge leida.

Miks sa armastad süüa teha?

Sest see on see, mida ma olen pool elu teinud ja mida ma oskan ja millest ma aru saan. Saan aru, mida erinevad toorained vajavad, et välja tuleks maitsev toit.

Panen siis hea ja lihtsa retsepti risoto valmistamiseks.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

30. aprill 2020, 09:26
PEAKOKA ANKEET | Maitsete võlur Dmitri Haljukov restoranist Cru: laula kokates, toit saab parem!
28. aprill 2020, 10:22
PEAKOKA ANKEET | Endine presidendi kokk Inga Paenurm õpetab tegema kõige kiiremat leiba